Una rata com a enemic comú. Un gos i un gat han decidit deixar de banda la seva naturalesa i s'han unit per fer front al rosegador en un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials.

La baralla, gairebé a mort, entre els tres animals ha causat tendència a països com Espanya, Mèxic i els EUA. Va ser la propietària del felí i el can qui va gravar aquesta còmica escena.

Imatges virals a tot el món

El vídeo, que ja reuneix més de 450 milions de visites a Facebook, mostra com els dos animals s'enfronten a una rata a la casa de la seva propietària. El rosegador, que, a més, és d'una mida considerable, es veu arraconat pel gos i el gat, que no paren d'intimidar-lo.

Un gir dels esdeveniments

En un principi, les imatges virals mostren la rata acorralada i intimidada pels altres dos mamífers. No obstant això, un inesperat canvi en el guió d'aquesta curiosa història fa que el rosegador contesti els atacs i, fins i tot, s'hi sobreposi.

Per sorpresa, la rata deixa immòbil el gat i fa recular el gos de la seva posició dominant. Al final, però, la rata se'n va de la casa, per a l'alleujament de la propietària dels dos animals i de l'habitatge.

El vídeo ha causat gran tendència entre els internautes, que s'han mostrat sorpresos amb l'actitud d'una rata que, sent minoria, acaba guanyant el gat i el gos.