Bronn és un gos de la raça labradoodle i s'ha convertit en un dels gossos més famosos del món. Tot gràcies al vídeo que ha penjat la seva propietària al seu compte de Facebook. I és que el gos tenia un encàrrec complicat, havia de tenir cura del Liam, un nadó de pocs mesos, mentre l’Angela, la mare, sortia una estona.

Tot i que la mare no estava molt convençuda, finalment va decidir que el Bronn cuidés del seu fill la poca estona que havia de ser fora. I el resultat va ser sorprenent.

Una escena que ha donat la volta al món

Seria molt egoista si no compartís això”, va escriure l’Angela al seu compte de Facebook, i és que la situació que es va crear entre el Bronn i el Liam, és d’aquelles que es gaudeixen, un moment irrepetible que calia enregistrar i compartir. El que no es podia imaginar és que el vídeo tingués tant èxit, més d’un milió de reproduccions.

Tot i reconèixer que li feia cert temor deixar el seu fill sol amb el gos, quan va tornar a casa es va quedar al·lucinada amb l'escena que estava presenciant: el Bronn i el Liam s’ho estaven passant d’allò més bé, divertint-se com a bons amics.

El gos cangur ideal

En el vídeo s’aprecia com el gos té cura del petit, el té entretingut i amb molta tendresa. I el petit Liam està clar que s’ho està passant molt bé, només cal escoltar les seves riallades.

El vídeo ha triomfat a les xarxes socials i alguns internautes ja han demanat els serveis del Bronn per tenir cura dels seus fills. "Cuidaria el meu fill millor que no pas el meu marit", ha comentat una usuària.

I és que per a molts, el Bronn és un excel·lent “gos cangur”.