Un nen de dos anys ha estat brutalment atacat per un gos i les càmeres de seguretat ho han gravat tot.

Un gos ataca un nen de dos anys i ho graven en vídeo

Els fets van passar al mes de març a La Plata, una ciutat d'Argentina, però el vídeo ha transcendit actualment. Els fets van passar en un supermercat familiar anomenat Min Kai. A les imatges es pot veure com, un nen de dos anys, s'apropa amistosament a un gos que hi ha just a l'entrada.

Un gos mossega un nen en una botiga

Quan la mare del petit, que ja estava a punt de sortir de la botiga, veu que el seu fill està tocant un gos de carrer, espantada, immediatament l'intenta separar de l'animal i és en aquest moment quan el gos l'ataca.  De fet, al llarg del vídeo es pot veure com la mare intenta salvar el seu fill mentre el gos segueix mossegant-lo.

Finalment, desesperada, li comença a donar puntades de peu i, un altre client de la botiga, en veure que no podia vèncer al gos, l'ajuda fins que aconsegueixen que deixi de mossegar al petit. Leo, l'encarregat de la botiga, va explicar que el gos que ha atacat el petit és de carrer i que acostuma a rondar pels voltants del local en cerca de menjar.

Min Kai / Google Maps

Un nen de dos anys ha estat brutalment atacat per un gos i el vídeo ha estat gravat per les càmeres de seguretat de la botiga / Google Maps

Afortunadament, totes les ferides del nen van ser de caràcter lleu i ja està completament recuperat, tot i que s'ha emportat un bon ensurt.

No és el primer cop que un gos ataca un nen petit a Argentina i, de fet, fa un mes a la província de Buenos Aires, les càmeres de seguretat van gravar el moment exacte en què una nena de set anys va ser brutalment atacada per un Pitbull.