L'Organització de les Nacions Unides (ONU) ha iniciat una investigació després de la difusió d’un vídeo per les xarxes socials en què es veu una parella mantenint relacions sexuals a l’interior d’un cotxe oficial de l’organització.

El vídeo s’ha gravat a Tel Aviv (Israel) i les imatges s'han fet virals.

Uniforme de l'ONU

L'home que està mantenint relacions sexuals amb una dona amb un vestit vermell, porta l’uniforme de l'ONU, tots dos són al seient del darrere del jeep oficial de l’organització.

Hi ha un altre home ocupant el seient del copilot i que tal i com es pot apreciar, ni s'immuta. A aquests tres cal sumar-hi el conductor, que arrenca mentre la parella segueix en plena feina.

En plena missió oficial

Davant aquests fets, fonts de l’ONU han mostrat  la seva "sorpresa i preocupació" i ha confirmat que tots els ocupants del vehicle són treballadors de l'organització que estaven en plena missió a càrrec de l'Organització de Supervisió de Treva de les Nacions Unides (UNTSO), amb seu a Jerusalem.

Des de l’Organització de les Nacions Unides han assegurat que han obert una investigació i que estan a punt d'identificar la parella que manté relacions dins el vehicle oficial.