Una estrella del Fornite, Jarvis Kaye, de 17 anys, ha estat expulsat com a jugador professional per l'empresa de videojocs Epic Games després d'enxampar-lo fent trampes.

Amb aquest truc no fallava cap tret

Jarvis, va utilitzar un truc per marcar i eliminar els seus enemics al joc sense fallar cap tret en un dels videojocs més populars del món ja que compta amb més de 250 milions de jugadors. El jove jugador va utilitzar un "aimbot", un programa que permetia fixar i matar els adversaris al joc. Amb aquest sistema, no fallava ni un tret. Tots feien diana! Ell mateix es va gravar utilitzant-lo però deixant clar que mai de la vida havia fet trampa en cap competició.

"Només vaig fer servir el truc en un vídeo didàctic gravat en un compte alternatiu del joc"

El noi retransmetia els seus jocs a més de dos milions de seguidors. Després de l'expulsió, Jarvis ha publicat un vídeo al seu canal de YouTube on es posa a plorar, demana disculpes i aclareix que només va fer servir aquest truc en un vídeo didàctic gravat en un compte alternatiu del joc. Jarvis, jura i perjura que mai ha fet cap trampa als tornejos i competicions. Així ho explica en aquest vídeo:

Molts jugadors demanen a Epic Games que li aixequi el càstig

El vídeo ja ha tingut milions de reproduccions al seu canal de YouTube. Al jove no li havia passat mai pel cap que se'l pogués expulsar per tota la vida per un fet com aquest. De fet, molts dels seus seguidors demanen a Epic Games que reconsideri la seva decisió perquè consideren que s'ha passat tres pobles. Molts, en canvi, veuen bé l'expulsió perquè la consideren proporcional als fets.