En els vídeos de la festa il·legal amb més de 150 persones en una nau abandonada de Llinars del Vallès (Vallès Oriental) es poden veure als assistents sense respectar les mesures de prevenció del coronavirus.

Festa il·legal a Llinars del Vallès

Més de 150 persones s'han reunit en una nau abandonada de Llinars del Vallès per fer una macro-festa il·legal. Tal com es pot veure a les imatges, els assistents ballen en un espai tancat, sense respectar la distància de seguretat i sense mascareta, el caldo de cultiu ideal per propagar la covid-19.

Els Mossos d'Esquadra han alertat d'aquesta macrofesta aquest divendres al matí, però els veïns de Llinars del Vallès expliquen que fa des d'ahir al vespre que la rave està en marxa.

Multes per no respectar les mesures anticovid

Molts dels vehicles aparcats a la nau són de matrícula estrangera i, alguns assistents, han amenaçat de continuar la festa durant, almenys, tres dies. Aquestes 150 persones es podrien enfrontar a multes per atemptar contra la salut pública i no respectar les mesures anticovid.

Encara no han dissolt la rave

De moment, només s'han denunciat a quatre persones i els Mossos, en col·laboració amb la Policia Local, estan intentant dissoldre la rave, però no volen intervenir per evitar conflictes i baralles amb els assistents.