El 12 abril de 2010 van ser assassinats a la seva finca del parc natural de la Serreta de Novelda (Alacant) Francisco Berasaluce i Susanne Brensing. El crim el va cometre una banda de lladres romanesos que van entrar a robar a la casa. Se'n van endur 120.000 euros i la vida d'aquesta parella d'ancians. Un matrimoni molt conegut i estimat a la zona. 

Celebrant la "nova normalitat"

La casa ara és propietat del net de Francisco i Susanne. La nit de dissabte a diumenge hi va celebrar una festa il·legal, cobrant entrada, això sí. Al sarau hi van assistir més de 200 persones que, en la seva gran majoria, no duien mascareta, ni tampoc respectaven les distàncies de seguretat sanitària.

Una autèntica bacanal regada amb molt alcohol que va acabar fins i tot amb els assistents ballant a la teulada de la finca. El motiu de la festa era celebrar l'entrada a la "nova normalitat". 

Nega el pas a la policia

Alertats pels veïns, al lloc dels fets es van presentar diverses dotacions de la Polícia Municipal d'Elx i de la Guàrdia Civil, però el propietari de la casa es va negar a deixar-los accedir a l'interior de la finca. Ara haurà de fer front a una sanció per obstrucció i per posar en perill la seguretat i la sanitat de la zona.  

Cap mesure de seguretat ni sanitat

"Hi vam anar per comprovar si la festa estava autoritzada, però l'amo -que és veí de Novelda- no ens va deixar accedir, per la qual cosa s'ha aixecat una acta per una falta molt greu a l'impedir la tasca instructora de la policia", explica Rafael Sarrió, intendent de la policia municipal de la localitat alacantina.

"No hi havia cap control, ni mesures de seguretat, ni assegurança, ni cap tipus de control sanitari de la beguda, encara que es cobrava entrada per accedir, de manera que procedirem contra el propietari", ha afegit Rafael Sarrió.

No és la primera vegada

El mateix Sarrió ha confirmat que no és la primera vegada que es produeixen fets similars en aquesta finca. Ja el 2017 el propietari va ser denunciat per realitzar una altra festa sense autorització.