L’Estat espanyol suma 483 rebrots de coronavirus, això suposa un total de 5.700 positius actualment, i les xifres segueixen creixent. Les autoritats no deixen de repetir que cal respectar les mesures de prevenció per evitar més riscos de contagi, però sempre hi ha gent que se sent immune i que creu que les normes no són per a ells.

Descontrol total en una festa

De casos de festes multitudinàries sense mascaretes i sense el distanciament social n’hem vist un munt, però cap d’elles arriba al descontrol d’una festa que es va celebrar a Torremolinos (Màlaga) on no només no es respectava cap mesura de seguretat, sinó que sobrepassava tots els límits.

Les imatges difoses a través de Twitter són prou clares, i preocupants.

Bevent de la mateixa ampolla i escopint

Aquest vídeo només ha fet que augmentar la preocupació ja que és evident que en aquesta festa de Torremolinos ningú respectava absolutament res –ni distància de seguretat ni, per descomptat, mascareta-. El més preocupant és que els assistents beuen de la mateixa ampolla i no cal dir que el risc de contagi es multiplica per mil.

Les imatges també mostren com el noi que dona de beure la gent de la mateixa ampolla, en un moment determinat escup el que ha begut damunt els joves que ballen al seu voltant.

Fiesta Torremolinos

El jove que reparteix la beguda de la mateixa ampolla, escup sobre els assistents el que ha begut / Twitter

Prohibit gravar amb el mòbil

El vídeo difós per les xarxes socials ha indignat els veïns de Torremolinos que han demanat per favor, que no es permetin més festes d’aquest tipus quan encara som en plena pandèmia de la Covid-19.

La indignació ha anat a més quan s’ha donat a conèixer que en aquesta festa en concret, estava prohibit gravar i que, fins i tot, es van repartir adhesius entre els assistents per tapar les càmeres dels mòbils.

Una desena de rebrots a Màlaga

Torremolinos és una de les ciutats amb més oci nocturn i turisme de Màlaga on aquest mes de juliol s’han detectat un total de deu rebrots de coronavirus, dels quals la meitat encara no estan controlats.

I mentrestant, el nombre de contagis no s’atura, augmenta dia a dia, però que no s’aturi la festa...