No han passat ni 24 hores i s'ha registrat, als carrers de Ciutat Vella, un nou incident violent. Aquest cop ha sigut, i segons han explicat veïns a ElCaso.cat, al carrer de Sant Rafel, al cor del Raval, abans de les dues del migdia.

Tres persones s'han barallat i una d'elles ha resultat ferida lleu a l'esquena. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, el ferit no ha estat apunyalat. L'home ha resultat ferit pel tall d'una ampolla de vidre. També segons fonts policials, un altre dels implicats en la baralla portava un pal.

El ferit ha estat traslladat a un centre hospitalari, tot i que està fora de perill. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i ara per ara no hi ha cap persona detinguda. Tot apunta que la baralla s'ha originat per un tema relacionat amb el consum i la venda de drogues.

Dos apunyalats al Raval

Aquest nou incident violent arriba a la ciutat de Barcelona, i en concret al districte de Ciutat Vella, menys de 24 hores després de dos apunyalaments greus al barri de Santa Caterina, a tocar del Forat de la Vergonya, i també a la zona de Pla de Palau, a la Barceloneta.