El misteriós vídeo d'un fantasma que corre pels voltants de la carretera d'un cementiri ha sembrat el pànic a tot arreu, ja que ningú és capaç de donar una explicació al que mostren les terrorífiques imatges.

Vídeo del fantasma a la carretera d'un cementiri

Els fets van passar a la carretera de Gettysburg, a Pensilvànnia, als Estats Units, segons informa The New York Post. Aquesta carretera és coneguda popularment per la gran quantitat de llegendes urbanes i misteris que amaga, ja que va ser on va tenir lloc la batalla de Gettysburg a la qual van morir més de 7.600 soldats.

Batalla de Gettysburg

La batalla de Gettysburg va ser un combat de la Guerra Civil dels Estats Units que va durar més de dos dies, que va tenir lloc el juliol del 1863  i en la qual van morir més de 7.600 soldats. La massacre va ser tan catastròfica que els veïns expliquen que els fantasmes dels soldats vençuts durant la guerra encara romanen pels voltants de la carretera.

De fet, va haver-hi tants morts que van crear un cementiri just on va tenir lloc la batalla i les llegendes urbanes expliquen que l'esperit dels morts a vegades es manifesten i espanten els veïns del poble. Hi ha qui creu aquestes llegendes i hi ha qui no, però en qualsevol cas, el vídeo del fantasma de Gettysburg no ha deixat a ningú indiferent.

Cementerio / Google Maps

El vídeo del fantasma que corre pels voltants del cementiri de Gettysburg s'ha fet viral / Google Maps

L'home que va gravar el vídeo estava amb el cotxe per la carretera i, quan va arribar a l'alçada del cementiri, una misteriosa ombra va començar a córrer pels seus voltants. El vídeo va ser publicat a tot arreu i, actualment, encara no han trobat cap explicació a què podria ser aquesta ombra amb aspecte de fantasma.