Quan es va de vacances amb el cotxe, aquest acostuma a anar molt carregat, per això molts vehicles porten un portaequipatges a la baca, el que s’anomena un cofre. És molt pràctic ja que té molta capacitat.

Precisament això és el que portava el cotxe d’una família britànica que era de vacances per França, el que no sabien és que dins el cofre, a banda de l’equipatge, hi havia dues persones amagades.

Dos nois migrants al cofre

Quan la família es va aturar en una àrea de servei de la A29 a Normandia van sentir un soroll que provenia de l'interior del portaequipatges del sostre del cotxe. La sorpresa va arribar quan van obrir-lo i de dins van sortir dues persones migrants.

El matrimoni i els seus dos fills no es podien creure el que estaven veient i ràpidament van demanar a una de les persones que estava presenciant els fets que ho denunciés a la policia, segons ha informat l'emissora France Bleu.

Menors d'edat procedents de Guinea

Els dos nois van ser detinguts i posteriorment identificats. Tots dos eren menors d’edat, de 16 anys, i havien arribat a França des de Guinea. Els dos polissons van explicar a la policia que s'havien amagat al cofre del cotxe amb l'esperança que els portés al Regne Unit.