Els Radford podrien formar dos equips de futbol amb els seus entrenadors pertinents. Aquesta família anglesa ha batut rècords per ser la més gran del seu país, i ara ha anunciat la incorporació del 22è fill amb un vídeo que s'ha fet viral.

La Sue Radford, de 44 anys, viu a Morecambe (Lancashire, Regne Unit), amb el seu marit de 48 anys, Noel, i els seus 21 fills. Fa un any que van tenir el seu últim bebè, i ara han anunciat que n'esperen un altre.

El vídeo s'ha fet viral

El matrimoni va compartir l'ampliació de la família mitjançant un vídeo amb els més de 92.000 subscriptors del seu canal de YouTube. El clip ja acumula més de 250.000 visualitzacions en només un dia.

Segons diuen, la família "no pot esperar" que el nou fill neixi. El vídeo, que es va gravar el 29 de setembre, mostra una Sue embarassada de 3 mesos, expectant, il·lusionada i emocionada: el nou membre naixerà a l'abril.

Una família ben coneguda

Els Radford són una família famosa. No només pels premis i els rècords que han guanyat, sinó també perquè comparteixen la seva vida a les xarxes socials. Des de fa un any, graven vídeos del seu dia a dia amb els seus 21 fills pel seu canal de YouTube.

La Sue i el Noel han anunciat que gravaran un nou clip per revelar el gènere del bebè un cop el sàpiguen.

La seva fama té recorregut

Els Radford viuen, des del 2004, a una casa victoriana, antiga residència d'avis, que van comprar per 280.000 euros. Segons expliquen, viuen amb gran part dels seus fills en aquest habitatge de 4 plantes i 10 habitacions.

Aquesta família no s'ha fet famosa de la nit al dia; el primer cop que van acaparar l'atenció dels mitjans va ser quan van tenir el seu 15è fill. Aleshores van prometre que seria l'últim. De fet, el Noel es va fer una vasectomia quan van tenir el novè, però la va revertir perquè el matrimoni tenia un anhel de més fills. Ara, després de 30 anys procreant, van (gairebé) pel 22è.

Es mantenen amb el seu negoci de pastissos

La Sue i el Noel asseguren que gestionen i viuen del seu propi negoci de pastissos. No demanen ajudes estatals addicionals, més enllà dels 200 euros de subsidi que reben.

La família està formada per ells dos i els seus fills: Chris, de 30 anys; Sophie, de 25, Chloe, de 23, Jack, de 22, Daniel, de 20, Luke, de 18, Millie, de 17, Katie, de 16, James, de 15, Ellie, de 14, Aimee, de 13, Josh, de 12, Max, d'11, Tillie, de 9, Oscar, de 7, Casper, de 6, Hallie, de 3, Phoebe, de 2, Archie de 18 mesos i Bonnie, de vuit mesos.

Vacances, rentadores i menjar

Segons informa el The Sun, cada dia consumeixen 18 brics de llet, beuen 3 litres de suc i mengen 3 caixes de cereals durant l'esmorzar. A més, tenint en compte que 15 dels 21 nens van a l'escola, les rentadores estan en funcionament cada dia.

Però el més complicat, i el que suposa més mals de cap, són les vacances: "És com una operació militar", assegura el matrimoni. I és que han de fer malabars tals com ficar la roba en bosses d'escombraries i etiquetar-les amb el nom de cada nen.

Ara, amb el nou fill, les vacances estan a punt de convertir-se en una mica més caòtiques. I ells n'estan encantats.