El portaveu de la família de Blanca Fernández Ochoa, Adrián Federighi, ha assegurat que, en cas de confirmar-se que el cadàver trobat aquest dimecres és el de la medallista olímpica, "estarà a la muntanya que ella i el seu germà estimaven".

En declaracions als mitjans, Federighi ha afirmat que "els indicis" apunten que "aparentment" el cadàver trobat és el de l'esportista, però no tenen confirmació. "Esperem amb l'últim cor que no sigui ella. Ens agafem a aquest clauet", ha afegit el portaveu, segons el qual cap membre de la família no ha identificat el cadàver.

No obstant això, ha agraït tot el dispositiu de recerca i ha remarcat que, en el cas de ser la Blanca, "estarà a la muntanya que ella i el seu germà estimaven".

"Potser la Moncloa té més informació"

El portaveu ha assegurat que, fins que no es realitzi l'anàlisi forense, "no se sabrà" si és ella.

Preguntat per les múltiples mostres de dolor per la mort de l'esportista, que la confirmen, ha remarcat que "potser la Moncloa té més informació" que ells per fer aquestes declaracions.

El portaveu de la família ha reconegut no tenir dades de la investigació, ja que els agents "han estat prudents", encara que s'agafen a l'"última esperança".