Un ciutadà ha expulsat a crits "el del traje", un dels carteristes més coneguts del Metro de Barcelona i un vell conegut dels vigilants de seguretat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

El seu sobrenom li ve pel seu modus operandi a l'hora de robar. Sol actuar a la Línia 2 (la lila) i vestit amb americana i corbata. Es treu l'americana, se la col·loca a l'avantbraç i s'apropa a la seva víctima. Llavors, posa la mà a la bossa per sostreure tot el que sigui de valor. En anar ben vestit, ningú sospita d'ell.

Encara que va desaparèixer una temporada de la ciutat, ha tornat a Barcelona i, malauradament per a ell, s'ha convertit en una cara popular entre les patrulles ciutadanes."Es mou per Paral·lel, Sant Antoni, Monumental, Sagrada Família o Universitat, però sobretot per Passeig de Gràcia, on hi ha més turistes", asseguren fonts de les patrulles ciutadanes i informa Metropoli Abierta.

Segons els vigilants, es tracta d'un dels més "professionals" de tot el metro de Barcelona. No obstant això, les imatges difoses a Twitter han permès posar-li cara i poder detectar-lo.