Els empleats d'un supermercat expulsen a cops de puny un home per ser sospitós d'estar contagiat de coronavirus. L'escena ha tingut lloc aquest dimecres quan els treballadors, després de discutir amb el client, va acabar per fer-lo fora a cops.

En el vídeo compartit a les xarxes per un dels clients que esperava a la cua es pot veure com, en un primer moment, un dels caixers s'enfronta a un client d'edat avançada i li assenyala la sortida. 

Expulsat a cops

Va passar a un supermercat dels afores de Londres de l'empresa Iceland. Tot i que no se sent amb claredat el contingut de la conversa sí que s'entenen els retrets del client "m'has empès!, m'has empès!". Posteriorment apareix una caixera i sense dubtar-ho intenta empènyer a l'home. És llavors quan ell s'hi torna i un altre treballador del supermercat l'acaba agafant de la roba i treient-lo de l'establiment de forma violenta. 

Tensió als supermercats

Es desconeixen els motius concrets que van originar la baralla, no obstant al vídeo es pot apreciar una clara tensió entre la multitud de clients del supermercat. Molts d'ells amb grans quantitats de paper higiènic, el producte estrella d'aquest confinament provocat per la pandèmia per coronavirus.