Joana Sáinz, la ballarina i coreògrafa de l'orquestra càntabra Súper Hollywood que va morir diumenge a la matinada a Las Berlanas (Àvila) en patir sobre l'escenari l'impacte de la pirotècnia de l'espectacle, serà enterrada aquest dimarts a la tarda a Santander.

Un defecte de fabricació podria ser la causa de la fallada de la pirotècnia

La Guàrdia Civil investiga el succés, per determinar les circumstàncies que van provocar la mort de Joana Sáinz. Els fets es van produir cap a les dues de la matinada en plena actuació.

Isidoro López, gerent de la Promotora Nacional d'Espectacles (PRONES), que representa l'orquestra, continua sense explicar-se el que va passar i ha manifestat que podria deure's a un "defecte de fabricació". López ha afegit que aquell dia, abans del descans, cap a les dues de la matinada, es van utilitzar dues bengales sobre l'escenari i l'altra sí que va funcionar amb normalitat.

López ha informat que Súper Hollywood ha suspès la seva gira en espera de fer una reunió amb els seus integrants, que encara es troben molt afectats per la pèrdua de la companya, que al voltant de sis anys a l'orquestra.