Almenys 17 persones han mort i 32 més han resultat ferides, aquesta matinada de dilluns, per una explosió de diversos vehicles davant l'Institut Nacional del Càncer al Caire (Egipte). Entre els ferits cinc es mantenen en estat crític i almenys 54 persones han estat traslladades des de l'hospital oncològic a altres hospitals de la zona.

Un vehicle ha entrat en sentit contrari a gran velocitat i ha col·lisionat amb altres automòbils

L'explosió, que s'ha produït davant l'hospital i no dins com s'havia especulat inicialment, s'ha produït quan un vehicle ha entrat en sentit contrari a gran velocitat al carrer i ha col·lisionat contra altres automòbils que es trobaven al lloc, provocant un incendi que ha afectat part de la façana de l'hospital. La deflagració no ha afectat el personal i pacients del centre, que es troben bé. Inicialment es pensava que l'explosió tenia l'origen en una bombona d'oxigen dins de l'edifici.

Els equips de rescat continuen treballant a la zona ja que se sospita que alguns cossos podrien haver caigut al riu Nil, que es troba davant el centre de salut. La policia ha obert una investigació per aclarir l'incident.

L'Institut Nacional del Càncer és un dels centres de referència pel tractament d'aquesta malaltia a Egipte.