Una forta explosió ha sacsejat el centre de Nashville, a Tennessee, Estats Units. Els equips d'emergència han reportat el succés durant el matí de Nadal, a les 06:40 (hora local), i la investigació apunta que l'explosió hauria erosionat diversos edificis. Els bombers han traslladat a tres ferits a l'hospital, cap d'ells en estat greu, i ja es parla, com no, de la possibilitat que es tracti d'un 'cotxe bomba'.

Un explosió sacseja Nashville

Segons mitjans locals, els bombers treballen en l'escena d'una "explosió massiva i inencionada" al centre de Nashville. El Departament de Bombers ha afirmat que l'explosió s'ha originat a un vehicle estacionat i ha demanat a la gent que es mantingui allunyada de la zona.

Per això, els equips d'emergència han tancat un radi d'un quilòmetre al voltant del lloc de l'explosió. Únicament les autoritats i una unitat de desactivació de bombes han pogut accedir al recinte, fins aclarir els fets.

Les imatges s'han viralitzat a les xarxes

L'explosió d'ha detonat cap a les 6:30 del matí. Després s'ha vist una gran cortina de fum negre i flames. Els testimonis han retratat, angustiats, els instants de pànic, en els quals qualsevol hipòtesi era -i és- viable.

De moment, a fi d'eradicar el perill i d'aclarir què ha passat, les autoritats ja han inaugurat les seves tasques de neteja de l'indret i ja investiga l'origen del sinistre.