Lorenzo Costanzo, de 26 anys, i Ferdinando Orlando, de 25, han estat declarats culpables de violar una noia molt beguda sis minuts després de conèixer-la a la pista de ball. Després, una càmera de seguretat va enregistrar com ho celebraven.

 La noia, de 25 anys, ballava entre els dos homes quan la van arrossegar fins als lavabos i la van violar dues vegades de forma tan salvatge que ha necessitat cirurgia. La parella de nois va gravar l’atac i, després, va tornar a vestir la víctima, deixant-la sola als banys per, finalment, sortir corrents, informa The Sun.

La van violar de forma tan salvatge que ha necessitat cirurgia

 

Els estudiants de Dret Internacional i Màster en Gestió d’Empreses han estat declarats culpables de violació a Isleworth Crown Court aquest dimarts. Costanzo ha reaccionat malament, colpejant-se el cap després d’escoltar el dictamen, per la qual cosa ha estat evacuat a l’hospital.

La víctima, per la seva banda, presenta una ferida greu. “Recordo estar mot beguda, amb prou feines podia caminar”. Els metges han observat contusions a les cames, al coll, a l’espatlla i a la cama.