Un professor d'un Instituto de Olivares​ (Sevilla) ha denunciat tres estudiants menors per una agressió que ha estat gravada. Els tres joves arremeten contra el profesor a la sortida de l'escola, davant del seu cotxe. El docent també colpeja els menors, suposadament per defensar-se.

Lluita entre professor i alumnes a la sortida de l'institut

L'agressió a un professor de l'IES Heliches de Olivares per part de tres alumnes menors va motivar la suspensió de totes les classes del centre durant divendres passat en senyal de protesta "davant de contínues agressions i vexacions de l'alumnat cap a l'equip docent", indiquen des del centre.

Els fets van ocórrer després de concloure la jornada lectiva. El professor que va resultar víctima d'aquest episodi havia abandonat el centre i es trobava al seu vehicle quan va ser increpat per tres menors, dos d'ells estudiants de l'institut -un en la ESO i un altre en Formació Professional- i un exalumne del centre "expulsat fa uns mesos". Els dos alumnes del centre han estat expulsats de l'institut.

El professor ha denunciat els seus alumnes

Després de la baralla, el professor ha anat a denunciar els fets a la casernade la Guàrdia Civil i ja s'han obert una investigació.