Un esquirol s’ha emborratxat en menjar unes peres fermentades. L’animal va infiltrar-se a casa de Kathleen Morlok, a la ciutat de Minnesota, Estats Units, i va donar-se un festí amb la fruita que la dona havia deixat pel seu porc, sense sospitar que ja havia fermentat.

Les imatges de l’esquirol borratxo com una cuba han causat furor a Internet. Es tracta d’una escena molt graciosa, que a molts els ha fet recordar moments memorables, on ‘un amic d’un amic’ es comportava de la mateixa manera. Qui estigui lliure de pecat… que pagui la primera ronda! 

L’esquirol ha pres unes peres de més i s’ha emborratxat

El petit rosegador s’ha menjat les peres que Kathleen Morlok va deixar pel seu porc. La dona va treure un cabàs amb la fruita i, aparentment, el porc, identificat com Hamlet, va menjar-se’n només una. La resta de peres van quedar a la mercè de la natura, esperant ser devorades. És aquí quan entra en escena l'heroi protagonista, un esquirol afamat que no va dubtar en cruspir-se la fruita prohibida. 

Enmig del tiberi, Kathleen va adonar-se de la presència de l’esquirol, li va fer gràcia i va portar-li més peres que tenia guardades a casa. L’amic ‘de l’amic d’un amic’ que t’alcoholitza, un mite que, en temps de pandèmia, desafortunadament, no brilla com és habitual. La mestressa va servir l’esquirol fins que va quedar tip, però, de sobte, l’animal va començar a trontollar i va quedar perplex mentre mirava fixament al cel. 

A Kathleen li va semblar que l'animal es comportava d'una forma molt estranya: "Es sostenia de forma estranya mentre menjava. Va ser aleshores quan se'm va acudir que les peres van fermentar al fons de la nevera", va comentar la dona. Sí Kathleen, vas drogar a un esquirol. Almenys podria haver-li fet companyia i cruspir-se també un parell de peres, no? 

Una ardilla se emborracha por culpa de unas peras fermentadas / PiggyGirl2010

Un esquirol s'emborratxa per culpa d'unes peres fermentades robades / PiggyGirl2010

No obstant això, Kathleen es va comportar com una autèntica amfitriona. Després de l’ensurt, va tirar a les escombraries les restes -no sigui que el porc Hamlet s’unís a la festa-, i va acollir el rosegador a casa mentre es recuperava. En aquelles condicions, l’esquirol no podia tornar a casa. Després d’una estona, l’animal va fugir cap al bosc, gairebé arrossegant-se.

La dona va passar tota la nit preocupada per l’estat del seu nou amic. Però afortunadament, l'endemà l’esquirol va tornar al matí per a un esmorzar post ressaca o, qui sap, si per rebre una nova dosis de peres.

L’esquirol va tornar al jardí a esmorzar, de ressaca 

Tot va bé si acaba bé. L’esquirol va anar a dormir amb una bona ‘turra’, i l'endemà va tornar a esmorzar al jardí de la senyora Kathlem. Tot plegat, sembla que no va ser un trauma pel petit rosegador, més aviat una experiència reveladora. Al cap i a la fi, l’esquirol és una ésser més de la cadena alimentària, com nosaltres, els humans. I bé que a ‘un amic d’un amic’ li agrada agafar-se un bon pet de tant en quan.