Un total de 18 dotacions de Bombers han treballat en l'extinció d'un incendi que s'ha originat la mitjanit d'aquest dimarts en una indústria de Granollers (Vallès Oriental).

S'ha originat en un magatzem de piles

Es tracta d'un incendi en una nau de reciclatges que ha obligat Protecció Civil a activar l'alerta del pla d'emergències per risc químic Plaseqcat. L'incendi s'ha originat en una nau on s'emmagatzemaven piles de liti

La planta de reciclatges pertany a una indústria d’aprofitament i assessorament ambiental ubicada al Camí de Cal Ros dels Ocells, 15 de Granollers. Segons l’alerta al telèfon d’emergències 112 de Catalunya l’accident s’hauria produït cap a dos quarts d'onze de la nit.

Cap ferit

Les 18 dotacions desplaçades a la zona concentren els seus esforços en apagar els punts calents que encara queden a l'exterior de la nau. Afortunadament, no s'ha hagut de lamentar cap ferit. 

Les empreses properes han pogut tornar a la feina i les recomanacions de no sortir de casa pels veïns de Lliçà d'Amunt, de Vall i Granollers, s'han "relaxat".

Amb tot, Protecció Civil manté actiu el Plaseqcat i aconsella a la ciutadania que si nota molèsties pel fum romangui dins l'habitatge.