Els Mossos d'Esquadra van detenir al voltant de dos quarts de set de la tarda d'aquest divendres un home que presentava un estat molt alterat i que va intentar agredir agents dels Mossos al passeig de la Zona Franca de Barcelona, tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat.

La policia catalana ha confirmat a aquest mitjà que es va registrar aquest incident i que un home de nacionalitat espanyola i de 35 anys va quedar detingut acusat d'un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.

L'avís es va rebre des del 112 informant els Mossos que hi havia una baralla, quan les dotacions policials van arribar al lloc dels fets van trobar l'home molt alterat i se'l va intentar detenir, tal com es veu al vídeo.

Mitja dotzena de policies

Diversos testimonis han explicat a ElCaso.cat que l'home estava fent llançaments d'objectes contra persones i vehicles i que els Mossos, amb agents antiavalots de l'ARRO i també amb diverses patrulles de Seguretat Ciutadana, el van poder reduir amb gairebé mitja dotzena de policies.

Tot i que els Mossos no ho han confirmat, algunes de les persones que van veure la detenció han assegurat que els agents van arribar a desenfundar l'arma reglamentària. El cos policial tampoc ha volgut aclarir si cap agent va resultar ferit en aquesta espectacular detenció.