Nit d'alta tensió a Segur de Calafell, al Baix Penedès. Els Mossos d'Esquadra han intentat evitar que els manters s'instal·lessin al passeig marítim d'aquesta població i els venedors del top manta s'hi han encarat, tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat.

Per evitar intervencions quan els manters ja han ocupat la via pública, que podrien generar en problemes d'ordre públic, els Mossos d'Esquadra esperen els manters quan arriben i no els deixen accedir a la zona de venda.

S'han enfrontat a la policia

Aquest divendres a la nit els venedors del top manta s'han enfrontat a la policia. Tot i que l'incident no ha anat a més i no s'han de lamentar ferits, sí que s'ha demostrat que la fase final de l'estiu pot ser calenta en aquest punt de la Costa Daurada si la policia vol evitar la venda il·legal.

Els venedors han vist com eren expulsats de Barcelona i la seva presència en altres punts costaners de Catalunya s'ha incrementat en les darreres setmanes.

En el vídeo es veuen els agents de Seguretat Ciutadana dels Mossos amb les defenses extensibles per repel·lir els atacs dels top manta i també alguns dels venedors com de manera violenta s'acosten a la policia amb objectes. La policia catalana reforçarà la seva presència a la zona aquest cap de setmana amb un increment d'unitats d'ordre públic.

Puja de to l'enfrontament entre manters i policies

Els enfrontaments entre manters i policies han pujat de to els darrers dies. Des de la detenció d'un venedor aquest dijous a Barcelona fins als enfrontaments també entre manters i policies locals a Roses, a Girona.