Q'ela Pierce, de tres anys, sorda des del seu naixement, apareix en un vídeo jugant amb les seves joguines quan, de sobte, li connecten el seu implant coclear. La nena, que viu a la ciutat nord-americana d'Orlando, es va sentir desconcertada per l'emoció quan va poder escoltar les veus dels seus pares per primera vegada en la seva vida.

Tal com pot veure's en les imatges, es posa les mans al cap abans d'esclatar en llàgrimes mentre escolta els sons fins ara desconeguts. Els seus pares i el metge asseguren que l'implant no li fa mal i que les llàgrimes de la petita són només de l'emoció i la sorpresa.

La commoció inicial de Q'ela es transforma en entusiasme en escoltar el seu pare dir el seu nom. Un màgic moment que la família ha compartit a les xarxes. Des de fa mesos, la petita ha provat amb diferents tipus d'audiòfons per a sords, però no havia tingut bons resultats.

El metge assegura que l'implant no li fa mal i que les llàgrimes són d'emoció

 

Així que Q'ela es va convertir en candidata per a un implant coclear realitzat el mes d'agost passat. Tanmateix, no va ser fins al 3 d'octubre que la incisió es va curar completament i la seva família va poder assistir a l'activació del dispositiu.

Els pares, després d'aquest vídeo, han explicat l'evolució de la seva filla que ja ha començat a reconèixer els sons de la naturalesa, tot i que encara no pot entendre d'on prové la parla humana.