La Policia Nacional ha detingut set persones acusades de pertànyer a un grup criminal que es dedicava a robar cotxes i establiments a Sevilla. El grup es va fer amb 15 vehicles i va realitzar cinc assalts en establiments de la capital andalusa.

El clan havia augmentat progresivament la violència de les seves accions 

Cinc dels membres del clan, residents en el poblat barraquista d''El Vacie', van ser detinguts als seus domicilis en una espectacular operació coordinada amb diferents unitats policials, que es va dur a terme el 25 de juny i que la policia va gravar amb un dron i que ha donat a conèixer ara. Els altres dos van ser detinguts als seus habitatges en Sevilla-Est i la barriada de San Diego.

La investigació va començar quan la primera víctima va denunciar que, circulant amb el seu cotxe, va ser abordada per cinc persones d'entre 20 i 30 anys que el van colpejar amb pals al cap fins a apoderar-se del vehicle i les seves pertinences. El grup, abans de l'operació policial, havia augmentat de manera progressiva la violència de les seves accions, arribant a utilitzar una escopeta i bats de beisbol.

Els detinguts van passar a disposició judicial i posteriorment es va decretar l'immediat ingrés a presó de tots ells.