Dos joves de 19 i 20 anys han estat detinguts, presumptament, per haver violat la seva companya de feina en el pàrquing d'un hotel.

Dos nois violen la seva companya de feina a Saragossa

Els fets van passar el dimecres passat en un pàrquing d'un hotel d'Utebo, un petit poble de Saragossa, segons informa el diari Heraldo

La Guàrdia Civil va rebre una trucada d'una dona que els deia que havia patit una agressió sexual per part dels seus companys de feina i, immediatament, es van dirigir fins al lloc dels fets.

Quan els agents van arribar, van veure que la víctima estava molt alterada, corrent i demanant ajuda i, quan van parlar amb ella, els va comunicar que els seus companys de feina l'havien violat després d'un sopar.

Utebo / Google Maps

Dos nois de 19 i 20 anys han estat acusats de violar la seva companya de feina en el pàrquing d'un hotel d'Utebo (Saragossa) / Google Maps

Agressió sexual en el pàrquing d'un hotel d'Utebo

La dona havia anat a sopar amb dos companys de feina: un home i una dona i, després de la quedada, amb el cotxe de l'home, van deixar la companya de feina al seu domicili i la víctima es va quedar sola amb el seu futur agressor. Al cap de poca estona, van recollir un altre company de feina i, quan estaven tots tres a l'interior del vehicle, van començar a agredir sexualment la dona: li van introduir els dits a la vagina i li van pessigar el coll.

Els dos agressors, de 19 i 20 anys, estaven allotjats en un hotel d'Utebo i, quan van arribar al pàrquing de l'hotel, un d'ells va baixar del cotxe i l'altre es va quedar a l'interior del vehicle i, suposadament, la va penetrar sense el seu consentiment.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació i els acusats es podrien enfrontar a un delicte d'agressió sexual.