A la turística i sobre ocupada platja de Barcelona s'hi pot trobar de tot. Des de coses legals i de qualitat en els famosos xiringuitos com també coses que voregen la il·legalitat i que de ben segur no passarien un control de qualitat: els fastigosos mojitos que venen grups d'homes sota el sol. Un rom de mala qualitat amb un refresc de més mala qualitat, barrejat amb un gel desfet a l'interior d'un contenidor de la Barceloneta.

Més enllà dels mojitos i la cervesa

Però més enllà dels mojitos, la cervesa, els pareos i els para-sols... a primera línia de mar ja es poden degustar dònuts. Un home ha trobat en aquest producte una escletxa de negoci. En aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat es veu com l'home ofereix aquest producte de pastisseria a tocar de l'aigua.

El reclam recorda més aquell típic venedor de cocos que als discrets -ho han de ser, la policia els busca- venedors de mojitos. I molt menys saludables que els cocos. Per tal de cridar l'atenció de turistes que volen esmorzar o berenar, l'emprenedor fa servir un triangle desafinat i va cantant.

A l'espera de la rendibilitat

En el poc temps que dura el vídeo l'home n'ha aconseguit vendre dos. Si el negoci és rendible, de ben segur que les màfies que venen cervesa (i altres coses) es fixaran en aquest nou producte.