Unes imatges corren com la pólvora des de Londres i ja han fet la volta al món. Dues dones van ser interceptades a la sortida d'un supermercat per personal de seguretat i els mateixos treballadors quan amagaven, sota el tradicional vestit musulmà, una gran quantitat de material que presumptament havien robat de la botiga.

L'incident va ser enregistrat en un supermercat a Dagenham, a l'est de Londres, i avui diversos mitjans anglesos n'han difós les imatges. Els vigilants de seguretat, els responsables de la botiga i altres clients van envoltar les dues dones que van arribar a treure més de vint productes de sota la túnica.

Quan ja han tret tots els productes presumptament robats, les dones s'aixequen la vestimenta i queden gairebé despullades per demostrar que ja no porten més productes.

Es busquen les dones

En un primer moment, i sempre segons la versió de mitjans anglesos, el supermercat Asda no va denunciar els fets. No va ser fins més tard, quan les imatges es van tornar virals, que van posar-se en contacte amb la policia per intentar caçar a les dues dones.

En la gravació que ha transcendit una persona critica a les dones i asseguren que "no són musulmanes" si roben. A més dels comentaris que es poden sentir al vídeo, les xarxes socials també s'han omplert de comentaris en contra l'acció d'aquestes dues dones, criticant que hagin aprofitat la vestimenta religiosa per robar, que és pecat.