El vídeo d'una dona que s'estressa de fer cua al supermercat i que comença a trencar centenars d'ampolles de vidre de les estanteries de l'Aldi s'ha fet viral a tot arreu.

Trenca ampolles de vidre al supermercat

Anar al supermercat i veure que a l'hora de pagar hi ha molta cua és una situació estressant per moltes persones, però el que ha fet aquesta jove és un altre nivell: ha començat a trencar les ampolles de vidre de les estanteries per mostrar a tothom la seva ràbia.

Els fets han passat aquest dimecres en un Aldi de Stevenage, una petita ciutat d'Anglaterra, segons informa Daily Mail. La noia ha anat al supermercat a comprar i, quan ha vist la cua que hi havia per pagar, s'ha enfadat i ha començat a cridar a tothom.

Més de 500 ampolles d'alcohol

Per si no fos poc, ha començat a trencar les ampolles de vidre de l'estanteria davant la mirada atònita de la resta de clients de l'Aldi, que no donen crèdit a la surrealista situació. En menys de cinc minuts, ha aconseguit trencar més de 500 ampolles d'alcohol, tot provocant grans pèrdues econòmiques al supermercat.

Aldi / Google Maps

Una noia ha trencat més de 500 ampolles de vidre d'un supermercat Aldi perquè s'ha estressat en fer la cua per pagar / Google Maps

Vídeo viral a les xarxes socials

Els treballadors del supermercat, en veure la noia tan alterada, han tingut por d'intentar-la frenar i, immediatament, han trucat a la Policia, que s'ha dirigit cap al supermercat per detenir-la. Quan han arribat al lloc dels fets, han vist que tenia el cos ple de ferides de vidres trencats i l'han traslladat a l'hospital.

El vídeo s'ha fet molt popular a les xarxes socials i, mentre unes persones excusen la noia dient que probablement deu tenir algun problema psicològic, d'altres diuen que és intolerable: "Per què han permès que faci tot això? És intolerable!", comenta un usuari indignat.