Nou incident entre un vigilant de seguretat i un passatger en estacions i trens de Renfe. Aquest cop, i tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, una passatgera del tren, que anava sense mascareta i que no havia adquirit el bitllet, va agredir un vigilant de seguretat a l'estació de Sant Celoni, al Vallès Oriental.

RetallarLa dona va fer-se amb la defensa que porta de dotació el vigilant de Renfe i va colpejar en diverses ocasions el vigilant de seguretat, que tot i que va rebre diversos cops, no va resultar ferit greu. Sí que va haver de ser atès pel SEM i després va presentar denúncia.

El vigilant, ferit lleu

Segons ha explicat Renfe, la dona va ser desallotjada de l'estació i identificada per agents de la Policia Local de Sant Celoni i els Mossos d'Esquadra. Tal com també es pot veure a les imatges en vídeo de l'agressió, el vigilant de seguretat intenta aturar la dona després d'haver-li recriminat que anava sense bitllet però ella no fa cas i l'agredeix.

El vigilant, per evitar la confrontació, intenta marxar de la dona, però segueix donant cops amb la porra, fins que aconsegueixen poder-li agafar de les mans. La dona agafa per la camisa al vigilant i diversos ciutadans també ajuden a l'home.

Dies moguts pels vigilants de Renfe

Els darrers dies s'han fet públiques algunes imatges d'agressions de vigilants de seguretat contra viatgers per no portar mascareta, tal com és obligat, i l'empresa que gestiona els trens els ha apartat de manera cautelar mentrestant s'investiga els fets.