Escàndol en un supermercat per una dona que li pega una brutal pallissa a una jove que es nega a fer servir la mascareta.

Vídeo d'una dona que pega a una noia per no portar mascareta

Els fets han passat en un supermercat de la cadena Co-op, una cadena de botigues d'alimentació de Regne Unit, segons informa Mirror. En el vídeo es pot veure com, una dona amb la mascareta baixada i sense distància de seguretat, li demana a una altra noia que es posi la mascareta per entrar a la botiga.

Baralla en un supermercat per no posar-se la mascareta

Davant la resposta negativa de la jove, la dona respon de manera molt agressiva i li dona una brutal pallissa: primer estampa el seu cap contra la porta del supermercat i, immediatament, li comença a donar cops de puny mentre l'arrossega per terra. Al cap de pocs segons, apareix un home que les separa i, quan la víctima ja s'ha aconseguit aixecar, l'agressora li diu amb veu desafiant: "Posa't la mascareta!"

Immediatament apareix el guàrdia de seguretat, que en el moment de l'agressió no es trobava a la botiga i l'home que ha gravat tota la baralla es queixa de què no estigués al seu lloc de feina quan tocava, ja que hi havia una clienta que estava pegant una altra. El més surrealista de tot, és que després de pegar a la noia per no portar la mascareta, l'agressora comença a cridar a tothom amb la mascareta completament baixada.

Supermercado / Flickr

Una dona ha pegat una pallissa a una noia que es negava a posar-se la mascareta per entrar a una botiga / Flickr

La policia ha obert una investigació per esbrinar més detalls sobre el fet i identificar la dona, que es podria enfrontar a un delicte d'agressió per haver pegat una pallissa a una noia.