Un malentès en un supermercat i la reacció d'una noia davant d'un guàrdia de seguretat són els protagonistes d'un vídeo viral que milers d'usuaris han compartit a les xarxes socials. Una jove s'ha despullat completament després que el guàrdia d'un establiment volgués comprovar que la noia no havia robat res de la botiga.

Els fets no se sap quan van passar, però sí on: en una botiga de la cadena Walmart a Tepeyac, un barri del nord de Ciutat de Mèxic. Al vídeo, captat d'una càmera de seguretat, la dona va acompanyada d'un home a l'entrada de l'establiment quan un guàrdia de seguretat se li apropa i l'interroga per si ha robat alguna cosa.

La dona no s'agafa gens bé la petició i, visiblement indignada, decideix treure's la roba. La jove comença per treure's la faldilla i passa pels sensors d'alarma; després, torna enrere, es treu la brusa i, ja pràcticament despullada, torna a passar pels sensors i marxa emprenyada.

La cadena Walmart a Mèxic no ha emès, per ara, cap comunicat al respecte. Sigui com sigui, segons sembla, els robatoris en supermercats - amb noies que s'amaguen els objectes furtats entre la roba - són molt habituals al país, i provoquen pèrdues milionàries a les empreses. Per això els controls de seguretat són molt freqüents, tot i que a vegades, com aquest cas, acabin amb un gran malentès.