Una dona ha estat desafiada per un famós comediant a cantar 'Shallow' de Lady Gaga al metro. La dona accepta i si actuació es fa viral.

Actuacions improvisades

Kevin Freshwater és un presentador i humorista britànic que fa diverses performances i bromes al carrer. Una d'elles, és recórrer els carrers de Londres demanant a la gent que continuen la cançó, que el comença.

Freshwater està acostumat a trobar gent de tot tipus en aquestes proves. Alguns canten i riuen de si mateixos, d'altres prefereixen no interpretar res però comparteixen l'humor i un altre simplement ho ignoren. Tanmateix, el que no s'esperava és la resposta d'una dona, que paro al metro.

Sense paraules

El jove li demana que continui la cançó de 'Shallow' de Lady Gaga i ella accepta, demostrant tenir una veu virtuosa. Freshwater l'anima a seguir i la dona entona la tornada de la cançó amb gran potència, deixant sense paraules l'humorista. Finalment, l'home només pot dir-li que és meravellosa.

Pel que sembla, la dona és cantant professional i la seva interpretació s'ha fet viral a les xarxes socials. Alguns usuaris fins i tot aventuren a dir que canta millor que la mateixa Lady Gaga.