La policia ha detingut una dona de 25 anys per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir un cotxe per les vies del Metro de Màlaga i triplicant la taxa permesa d'alcohol. L'incident va obligar a interrompre el servei durant dues hores, amb els perjudicis que això va causar als viatgers.

La conductora detinguda triplicava la taxa d'alcoholèmia

Els fets han succeït aquest dissabte al Metro de Màlaga. Els vigilants de seguretat van avisar a la policia local després de trobar sobre les vies un cotxe estancat a l'entrada d'un túnel i amb tres neumàtics  rebentats.

La Policia Local de Màlaga ha publicat al seu canal de YouTube un vídeo amb les imatges del cotxe passant per les vies per diferents punts de la línia. En total, hi va circular al llarg d'un quilòmetre.

Després de quedar estancat sobre les vies, va ser necessari que la grua municipal retirés el cotxe, que va acabar al dipòsit de vehicles.

çEn el moment dels fets, la seva propietària mostrava en els ulls signes clars d'anar beguda. El seu alè també desprenia una forta olor d'alcohol, a banda de parlar titubejant. 

Coche sobre las vías del Metro de Málaga / YouTube Policía Local de Málaga

El cotxe va circular durant un quilòmetre per les vies del Metre de Màlaga. La presumpta conductora va triplicar la taxa d'alcoholèmia / Youtube Policia Local de Màlaga

Posteriorment, els agents municipals van sotmetre a la noia a una prova d'alcoholèmia, que va registrar un resultat de 0,84 i 0,85 mil·ligrams d'alcohol en sang expirat.

El cotxe fa danys de caràcter lleu en circular per les vides del metro

Un primer informe de l'empresa de manteniment del metro de Màlaga va determinar que els danys provocats per conduir el cotxe per les vies van ser de caràcter lleu, com ara rascades a les vies.