La policia de l’Índia ha detingut una dona després que aquesta publiqués un vídeo a les xarxes socials on es podia veure els seus dos fills pintant el seu tors nu amb pintures.

Activista feminista

La detinguda és l’activista feminista Rehana Fathima, de 33 anys, i ha estat arrestada per la Policia de Thiruvalla, al districte indi de Pathanamthitta. La dona ha estat acusada d’un delicte de transmissió electrònica de contingut sexualment explícit i per crueltat cap a menors, segons publica el diari britànic Mirror.

I és que en el vídeo es veu com els seus dos fills pinten el tors nu de Rehana i, per tant, es veuen els seus pits.

Lluitadora pels drets de les dones

No és la primera vegada que aquesta activista índia té problemes amb les autoritats del seu país. L'any 2018 va protagonitzar una altra polèmica en escalar un turó a Sabarimala per accedir a un temple hindú que estava vetat per a les dones.

En el seu canal de vídeos, Fathima comparteix diverses reflexions sobre la nuesa de les dones: "És la falsa consciència sexual que actualment se li està donant a la societat. Així com la bellesa està en l'ull de l'espectador, la pornografia als ulls de l'espectador ".