A les portes de la celebració de les festivitats de la tardor, Halloween trepitja fort amb les seves disfresses, maquillatges i perruques. I el River, un simpàtic gos, ha causat furor a les xarxes amb la seva performance d'ambulància.

El vídeo que mostra l'actuació d'aquest gos circula per les xarxes socials i s'ha fet viral: en dos dies ja acumula gairebé 9.000 reproduccions i tothom parla d'ell.

Una disfressa adorable

Les xarxes socials s'han rendit a les potes d'aquest pelut, de la seva original disfressa i de la seva actuació. El River, vestit d'ambulància (amb la seva llum i tot), imita el so del vehicle mentre escolta la sirena que els seus amos han incorporat a la disfressa.

Diversos usuaris han comentat el vídeo de l'adorable gosset, assegurant que es deixarien rescatar per ell i que ja voldrien tenir-lo a casa.

El River és, sens dubte, un dels grans triomfadors d'aquest 31 d'octubre: segur que s'endurà moltes llaminadures.

Crítiques per maltractament

Alguns usuaris i experts, però, no han caigut en l'encant d'aquesta disfressa. Molts asseguren que els gossos pateixen amb els sorolls forts, i que és possible que l'animal només bordi per intentar sobreposar-se a la sirena.

D'altres, apunten que molts cops els gossos confonen el soroll de les sirenes amb l'alerta que emeten altres gossos, i buixeixen en resposta. Fins i tot hi ha usuaris que asseguren que l'animal sent un terrible dolor escoltant la sirena, a conseqüència de la sensibilitat de la seva oïda.

Sigui com sigui, el River és l'epicentre de diversos comentaris i debats a xarxes, que han impulsat la seva fama i la idea de disfressar les mascotes per Halloween.