Contundent detenció d'un home aquest dimarts a la tarda al camí Ral de la Mercè de Mataró. Els agents de la Policia Local de Mataró van intentar identificar a dues persones que estaven creant inseguretat en aquesta zona del centre de la capital del Maresme.

Els dos homes es neguen a identificar-se

Els dos homes, tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, es van negar a facilitar la seva documentació a la policia i fins i tot els van amenaçar en agredir-los. Els dos homes anaven sense la mascareta que cal portar per prevenir la propagació del coronavirus.

Tot i la presència de diverses patrulles de la policia de Mataró, els dos homes, que presentaven clars signes d'anar sota els efectes de l'alcohol, es van negar a identificar-se. En un moment de l'enfrontament, un d'ells, el que es veu al vídeo que s'acosta als policies amb una samarreta blanca, amenaça als agents de tirar-los una bossa que porta amb femta líquida i orina.

Reduït a terra i detingut

És en aquest moment, tal com han explicat fonts policials a ElCaso.cat, que els agents decideixen abraonar-se sobre l'home per tirar-lo a terra i reduir-lo. Es tracta de dues persones conegudes per la policia pels seus habituals aldarulls i enfrontaments amb la policia de Mataró.