Un total de vuit persones, entre elles dos nadons, un de nou mesos i un altre de dos anys, han resultat ferides en un atropellament múltiple a Vigo després que el conductor del vehicle patís un esvaïment, segons la hipòtesi que estudia la Policia Local.

Una persona que viatjava al seient de copilot del cotxe que ha protagonitzat l'atropellament múltiple el vespre d'aquest dimecres a l'avinguda de Fragoso ha vist com el conductor ha tancat els ulls i s'ha desmaiat de forma sobtada, segons consta en l'atestat de la Policia Local.

El conductor ha tancat els ulls i s'ha desmaiat de forma sobtada

 

En aquell moment, el cotxe s'ha accelerat i, ja sense control, ha pujat a la vorera dreta i ha atropellat una dona de 64 anys, a la qual ha fet volar i impactar contra dues motocicletes estacionades. Com a conseqüència, ha resultat ferida greu. Després, ha impactat contra dos carros ocupats per un bebè de nou mesos i un nen de dos anys que portaven els seus pares, que esperaven per creuar per un pas de vianants.

Els pares han dit als agents que han vist el cotxe aproximar-se a gran velocitat i que no els ha donat temps a reaccionar. En el mateix punt hi havia una altra vianant que ha resultat de caràcter lleu i que ha estat traslladada a un centre mèdic pels seus propis mitjans. Allà no ha acabat la trajectòria sense control del cotxe, en el qual viatjaven cinc persones, que també han resultat ferides.

Vessament ocular sever

Després de xocar contra un semàfor, el cotxe ha desviat la seva trajectòria, ha creuat la calçada en diagonal, ha pujat a la vorera esquerra i ha xocat finalment contra un arbre, que l'ha acabat aturant.

La Policia Local de Vigo ha pres declaració al conductor, que no presentava símptomes d'estar ebri, i han apreciat un vessament ocular sever i un estat de desorientació, fins al punt que ignorava el que acabava de succeir.

El conductor no presentava símptomes d'estar ebri

 

Segons ha relatat l'acompanyant que va presenciar tota l'escena, els ocupants del vehicle venien de caminar i abans de la indisposició del conductor anaven a una velocitat reduïda.

Els serveis sanitaris d'urgència han evacuat tres persones, una dona de 75 anys i dos homes de 69 i 83 anys, a l'hospital de Fátima; als dos nens, a l'Álvaro Cunqueiro; i a un home de 77 anys i a dues dones de 64 i 75 anys, a l'hospital Povisa.