Desallotjada una festa il·legal, que se saltava el toc de queda i que incomplia totes les mesures per a la prevenció del coronavirus.

Desallotjada una rave il·legal

La Policia Local de Sevilla ha denunciat aquesta matinada 18 persones per celebrar una rave al descampat d'una antiga base militar a prop del parc Alcosa de Sevilla.

Rave Sevilla / Emergències Sevilla

La rave se celebrava en un descampat prop d'una antiga base militar / Emergències Sevilla

Van ser diversos veïns els que van avisar als cossos policials de la celebració d'una festa cap a les dues de la matinada.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van trobar prop d'una vintena de persones sense cap mena de mesura de seguretat per a la prevenció del coronavirus.

Sense mesures de seguretat a Sevilla

Van ser identificades 18 persones, que van ser denunciades per consum d'alcohol i per infringir les mesures sanitàries i el toc de queda.

Un conductor va intentar fugir, però va ser aturat i denunciat en donar positiu en una prova d'alcoholèmia.

Raves il·legals com la de Llinars

La pandèmia ha inclòs en el nostre dia a dia canvis com la mascareta, les restriccions de mobilitat o la distància social.

Rave de Llinars del Vallès / ACN

La rave celebrada durant dies a Llinars del Vallès sembla haver creat un precedent / ACN

Però la moda no ha quedat en això. Sembla que la celebració de festes i raves il·legals està a l'ordre del dia i que s'han convertit en una cosa usual.

La més gran desallotjada a Catalunya va durar dies i es va celebrar en una nau abandonada de Llinars del Vallès.

I aquesta, a Sevilla, arriba en plena tercera onada de coronavirus, amb els casos disparats i en ple procés de vacunació.