Sense final feliç. Unes 350 persones van haver de ser evacuades aquest passat dissabte d'un club d'intercanvi de parelles -coneguts com a swingers- en detectar-se al local on eren una fuita de monòxid de carboni.

Els participants en aquesta multitudinària trobada sexual a Hattingen, a Alemanya, van haver de deixar la feina a mig fer i sortir corrent del local.

Tal com es veu a les imatges que ha publicat el diari sensacionalista alemany Bild, els homes i dones que participaven de l'orgia van sortir mig despullats al carrer.

Desmaiats durant l'orgia

Alguns dels clients del local es van desmaiar per culpa de la fuita d'aquest perillós gas. Tot i que l'alarma havia sonat, les parelles estaven per altres coses i no la van sentir. Quan alguns d'ells van començar a perdre el coneixement, va ser quan es van alertar als bombers.

Mantes per tapar-se

Els participants de l'orgia van sortir al carrer i els bombers van haver d'entrar al local i evacuar a alguns dels homes i dones, completament despullats, que havien quedat desmaiats a terra.

Un cop ja al carrer, van ser els bombers mateixos i la policia que van donar mantes als swingers per tapar-se i no passar fred al carrer. Onze persones van haver de ser ateses pels serveis d'emergència però van ser donats d'alta al mateix moment. La festa no va poder continuar i es van quedar, segurament, sense final feliç.