El Currito és una cria de flamenc que s'ha fet viral a internet, ja que no se separa mai del seu amo i l'acompanya a tot arreu. El seu comportament ha captivat a tots els veïns de Sanlúcar de Barrameda (Cadis) que no donen crèdit a la tendra relació entre el Currito i el Rafael, el seu propietari.

El Currito és un flamenc bebè que no se separa del seu amo

Diuen que el gos és el millor amic de l'home, però hi ha una excepció que trenca aquesta regla: el Currito, que és un flamenc bebè de 4 mesos que viu a Sanlúcar de Barrameda i que s'ha fet famós per convertir-se en el flamenc més afectuós i adorable de tot el poble. El Rafael, el seu amo, "l'agafava en braços, l'acariciava i el parlava "i des de llavors, mai s'han separat, declara a NIUS.

El Rafael està encantat amb el seu flamenc bebè, ja que "l'acompanya a la farmàcia, a la botiga i on faci falta i entra amb ell a tot arreu". A més, també explica que ha criat molts flamencs, però que mai n'ha vist cap tan especial com el Currito, que s'ha convertit en el seu íntim amic.

Els veïns del poble, encara se sorprenen quan veuen el Rafael acompanyat del seu flamenc passejant pel poble com si fos un gos, ja que no és gaire habitual veure un flamenc amb aquest comportament.

Sanlúcar de Barrameda / Google Maps

El Currito és un flamenc bebè que s'ha fet famós a Sanlúcar de Barrameda (Cadis) per la seva relació amb el seu amo / Google Maps

El Currito s'ha fet famós a Cadis per la seva relació amb el seu amo, el Rafael

El Currito està buscant constantment mostres d'afecte del seu amo i, de fet, en el vídeo es pot veure com s'arrupeix a les seves cames en cerca de carícies del Rafael davant la mirada atònita de la resta de veïns del municipi. El més sorprenent de tot és que el Currito prefereix estar amb el seu propietari que amb la resta d'animals de la seva espècie i el Rafael explica que "l'estima més que ningú".

El vídeo de l'animal s'ha fet viral a internet i ha captivat a tothom, ja que als usuaris els ha sorprès molt que un flamenc es comporti com un gos: "Em fa petons com si fos un gos, mai havia vist res semblant", explica el Rafael.

PUBLICIDAD