Begoña Arias, la cosina de l'home suposadament decapitat per la seva parella a Castro Urdiales (Cantàbria), ha parlat davant de les càmeres de televisió i ha afirmat que "pensàvem que no anava a tornar, però no així".

Begoña ha assegurat que va ser el seu marit el que va posar la denúncia per la desaparició del seu cosí, malgrat que la seva parella assegurava que se n'havia anat de viatge fora de Cantàbria: "sempre vem sospitar que passava alguna cosa dolenta, ell no hauria marxat mai sense dir res. Li vem demanar que enviés missatges de veu, però des d'aquell moment no vam tornar a saber res més d'ell".

La dona li va treure la carn del cap

Mentrestant, la Guàrdia Civil investiga si la dona detinguda va utilitzar algun mètode per eliminar els teixits del cap per deixar sol l'os. Els investigadors del cas tracten de saber com la dona, María del Carmen, va poder matar a la seva parella amb qui convivia des de feia set anys, Jesús María, un banquer jubilat que va desaparèixer el passat 11 d'abril i a qui es creu que pertany el crani.

Presó comunicada i sense fiança

El jutge d'instrucció va decretar, aquest dimarts, presó comunicada i sense fiança per a la dona, que no ha volgut declarar davant dels agents de la Guàrdia Civil que la van interrogar en dependències policials abans de posar-la a disposició judicial.