En temps de confinament, milers de vides s'han vist capgirades davant la crisi sanitària del coronavirus. Tothom s'ha hagut d'adaptar a la nova realitat sense poder sortir de casa, i mentre algunes famílies han de fer meravelles i malvars diversos amb els fills tancats, altres persones han viscut el seu drama particular.

És el cas de les parelles que tenien previst casar-se en aquests dies. Amb l'Estat d'Alarma vigent i tancats a casa, els enamorats han hagut de posposar els seus plans nupcials fins que passi la pandèmia. O no.

Una boda des del balcó

El David i la Inmaculada s'havien de casar aquest 28 de març a la localitat de Castro del Río (Còrdova). Tot i que ja havien assumit que un dels dies més importants de les seves vides hauria d'esperar, els veïns d'aquesta parella han decidit fer-los una mica més amè el tràngol, segons informa Nius.

Així, tot el veïnat del carrer on viuen els enamorats s'ha posat mans a l'obra i ha oficiat la cerimònia des dels balcons de casa seva. Un dels presents ha gravat el tendre i còmic moment i l'ha penjat a les xarxes socials, on ja s'ha fet viral.

El confinament ha deixat una imatge impensable

Tot i la dramàtica situació que s'està vivint a tot l'Estat, alguns veïns de Castro del Río han pogut gaudir d'una escena que els ha apropat una mica a la vida normal. Tots engalanats (inclosos els nuvis, que portaven els seus respectius vestit i esmòquing), amb un micròfon a la mà i un altaveu a l'altra, han oficiat una boda d'allò més especial.

L'enllaç ha acabat de la forma més tradicional: la núvia, segons es pot veure a les imatges del vídeo, ha llençat el seu ram, que ha acabat a les mans de la seva veïna. Qui sap si, en els propers dies, els residents d'aquest carrer presenciaran una segona boda.