Cada dia de cada a dia, a les vuit del vespre, milers de veïns surten als seus balcons per aplaudir l'esforç que estan fent els professionals sanitaris en aquesta crisi del coronavirus. Aquesta és, sens dubte, la iniciativa que més està triomfant entre les moltes que s'estan realitzant per animar la ciutadania i els treballadors en aquesta dura quarantena. I la que més ha sorprès i ha agradat en les últimes hores ha estat la que han improvisat els empleats d'un supermercat del Mercadona.

Una discoteca improvisada dins el súper

Ha estat en un dels establiments que la cadena de supermercats té a Múrcia: una discoteca improvisada a la zona de caixes. I no hi ha faltat de res.

La iniciativa és d'allò més original, divertida i animada, i a més, amb un missatge de suport per a tots els sanitaris i treballadors que treballen sense parar des de fa molts dies. Treballadors com aquests del Mercadona que han participat en el vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials, provocant l'aplaudiment unànime de tots els usuaris.

No hi podia faltar el paper higiènic

Tal i com es pot veure en el vídeo hi ha l'imprescindible DJ que amb la seva taula de so controla la música, que no podia ser cap altra que la seva, marca de la casa Mercadona. I mica en mica van apareixent tots els detalls: per exemple, unes treballadores fent la coreografia amb el suport, és clar, del tan valorat i demandat paper higiènic.

Missatges de suport i molt positius

Mentrestant, els treballadors van mostrant i enviant missatges de suport i agraïment: "Pels nostres sanitaris", "Per tots els que hem de pencar", "Per tu, per mi", "Per nosaltres", "Per la nostra gent gran". 

Missatge de suport, i recomanacions tan i tan repetides però que no han de deixar de sonar: "Protegeix-te, protegeix-nos", "#Quedatacasa" i rètols d'esperança i ànims: "Junts ho aconseguirem","Això passarà". Per acabar amb un "I si tens ganes de festa... Te la muntes però sense sortir de casa".

Aquesta improvisada iniciativa d'aquests treballadors i treballadores d'un Mercadona de Múrcia ha rebut la ovació unànime de molts usuaris de les xarxes socials que no han dubtat en puntar-la amb un 10.