Nit calenta en una discoteca de Sarrià. Els Mossos d'Esquadra han detingut el propietari d'un local del carrer dels Madrazo de Barcelona, al barri de Sarrià, després d'un enfrontament amb la policia.

Al voltant de les dues de la matinada en equip de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra que estava fent patrullatge a la zona han vist un home a l'exterior del local que, presumptament, estava consumint droga i portava una arma blanca.

Detingut el propietari del bar

Quan els agents s'han aturat per identificar i denunciar l'home, aquest ha entrat al local per escapar de la policia. Els agents han decidit entrar al local i el propietari s'hi ha enfrontat.

En un primer moment no els hi va permès l'accés i finalment ha quedat detingut per un delicte de resistència als agents de l'autoritat. L'home reclamava "una ordre judicial" als agents, tot i que la policia pot accedir al local, tenint en compte que és un local públic.

Enfrontaments amb la policia

En el moment dels fets, amb la detenció del propietari, els clients del local s'han enfrontat a la policia, tal com es pot veure en aquestes imatges a les quals ha tingut accés ElCaso.cat. Els agents de l'ARRO dels Mossos han hagut de donar cops de porra als clients del local per poder treure del local un dels homes, per poder-lo denunciar.

Els agents han rebut l'impacte d'algun objecte, segons ha pogut saber aquest mitjà. L'enfrontament, però, ha acabat quan els agents han pogut treure un dels joves del local. Un dels components de l'equip de l'ARRO ha quedat ferit lleu, segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra. En total, a més del propietari del bar, que ha quedat detingut, també s'han denunciat tres persones més.

Nit de bars oberts

És l'incident més rellevant d'una nit que els bars de Barcelona han pogut obrir més enllà de les 12 de la nit després d'haver-se tombat la prohibició que havia fet el Govern de la Generalitat de Catalunya per intentar evitar la propagació del coronavirus.