La gota freda segueix deixant imatges impactants. Un veí de Santa Pola (Alacant) ha captat l'anguniós moment viscut per un conductor atrapat per una riuada en aquesta localitat. En el vídeo es veu com el cotxe és arrossegat i engolit per la força de l'aigua fins que se'l perd de vista.

El veí que va gravar les imatges no va saber com poder ajudar el conductor. Precisament en aquest sentit l'ajuntament de la localitat ja va demanar ahir la col·laboració dels veïns que disposin de cotxes de tracció a les quatre rodes per rescatar les persones atrapades. El Consistori ha emès un comunicat que qui vulgui col·laborar haurà d'anar a la Direcció de la Policia Local.

Tallat l'accés a Santa Pola i Elx

Aquest dijous a la tarda es va tallar l'accés al municipi de Santa Pola i Elx i l'única comunicació que tenien els vehicles de forma més segura era a través de la Ronda Nord. Molts carrers estan negats i s'han convertit en veritables rius d'aigua. La policia també ha posat murs de contenció a les platges perquè l'aigua no s'introdueixi al nucli urbà.