Del concessionari al taller mecànic. Un home ha xocat contra la paret del concessionari, instants després de rebre les claus del seu nou cotxe de luxe, a la Índia. Les imatges, virals a Internet, capten el moment precís de l’accident de trànsit més precoç de la història. 

Compra un cotxe i l'estampa abans de sortir del concessionari

Un conductor ha xocat contra la paret del concessionari amb el seu cotxe, un Minivan Kia Carnival nou de trinca, instants després que li donessin les claus. T'imagines estalviar per comprar-te un cotxe nou, passar setmanes fent la paperassa corresponent perquè sigui teu, i estavellar-lo sense ni tan sols sortir del concessionari el dia del lliurament? Doncs això és precisament el que li ha passat al protagonista, a grans trets. 

Abans de col·lisionar, un empleat del concessionari va donar unes directrius al conductor. No masses, simplement un comentari sobre algun mecanisme de l’automòbil, enmig de l’eufòria: el cotxe tan anhelat era seu. Mentrestant, les càmeres es preparaven per immortalitzar el moment de la primera embranzida. El conductor va pujar al cotxe, feliç i acompanyat d’un amic, va engegar la màquina i van començar a moure’s. Però de sobte tot es va descontrolar: el conductor va perdre el control de la seva flamant adquisició i va acabar estampat contra un dels murs perimetrals de l'establiment.

Un hombre compró un coche y lo estampó en la pared del concesionario / BMC

Un home compra un cotxe i l'estampa contra la paret del concessionari / BMC 

Les imatges van fer-se virals i, sempre que no es tracti d’un acte masoquista portat al motor, els usuaris especulen que el conductor no sabia com manejar un vehicle automàtic

Les imatges de l'accident van fer-se virals

El somni del conductor era comprar-se el cotxe, i ho va aconseguir. També conduir-lo, i ho va aconseguir. Estampar-lo, aparentment no, però ho va aconseguir. Segurament va gaudir com un nen petit aquells segons al volant, tot i no sortir del concessionari. La factura del mecànic i unes quantes classes pràctiques de conducció són el següent pas d’aquest heroi desgraciat, per aconseguir el somni que tant anhela.