Les imatges de vigilància van capturar el moment que un home protagonitza un brutal atac amb una barra de ferro a un conductor després d'un accident automobilístic en l'estacionament d'una licoreria a Houston, Texas.

El vídeo mostra dos homes junts a la licoreria abans que tingués lloc l'incident. A continuació, pugen als seus respectius cotxes i surten de l'estacionament a la vegada.

La víctima no va veure l'altre conductor i va xocar accidentalment amb el para-xocs. Segons després, es veu el sospitós sortint del cotxe i trencant dues finestres del vehicle de la víctima. També intenta entrar per la finestra trencada i colpejar el conductor. "Tot el que va necessitar va ser un lleuger frec amb l'automòbil. Literalment, això va ser tot", ha dit la víctima. "Sé que si ell em va fer això, algun dia tornarà a fer-ho a una altra persona".

"No es pot atacar així a les persones. Això no està bé", ha dit el propietari de la tenda Kamh Vinh a ABC News. L'incident, que va tenir lloc dimecres al voltant de les 7.00 hores en l'estacionament de King Cole Liquor, al veïnat Montrose de Houston, ha estat reportat a la policia. La víctima ha resultat lleument ferida.