Una família s'ha endut l'ensurt de la seva vida quan s'anaven a banyar a la piscina particular que tenen al jardí de casa seva: s'hi han trobat un perillós cocodril.

Ensurt de mort

En concret, va ser el pare, Carlos Rivera, qui es va trobar l'animal i va avisar ràpidament la seva dona i la seva filla, Verónica. Tot i els nervis van decidir gravar l'aventura i el vídeo ja s'ha fet viral.

L'home explica que, en un primer moment, la seva família no s'ho creia, "pensaven que els feia una broma", assegura el Carlos en declaracions a CBS Miami.

El rescat i l'expulsió de l'animal de casa seva va ser molt complicat tal com es pot veure en aquest vídeo:

 

Persecució pel jardí

Ha passat en una casa de Hillsborough County, a Florida (EEUU). La família es va quedar en estat de xoc i molt espantada. No sabien a qui trucar ni què fer.

Finalment van decidir plantar cara a la difícil situació i intentar treure l'animal de la seva propietar sense trucar ningú. Amb l'ajuda del nòvio de la seva filla i una xarxa de pescar van aconseguir treure el cocodril de la piscina. Després, però, el van haver de perseguir pel jardí fins que van aconseguir immobilitzar-lo i el van retornar al seu hàbitat.